Цікаві місця Токіо

Цікаві місця Токіо

Пам’ятки Токіо приваблюють туристів з усього світу – храми, парки і музеї, виставкові центри зберігають частку історії. У місті панує дивовижна гармонія старовинних традицій і високих технологій.

Імператорський палац – найвизначніша пам’ятка Токіо. Масивні стіни і широкі рови відгороджують цей символ державності від метушні мегаполісу та притягують увагу туристів. Імператорський парк Синдзюку – найкрасивіше місце в Токіо. Дивовижне планування саду ділить його на 3 частини. Японський сад з чайним будиночком, англійська і французька частина нагадують ландшафтні знахідки Старого Світу.

Гінза – найдорожчий і фешенебельний район Токіо. Він має репутацію одного з найбільш розкішних торгових районів планети.

Варто відвідати театр Кабукі-дза. Музика, драма і танок складаються в дивно яскравий і барвистий спектакль, що часом триває кілька годин.

Виставковий центр Toyota Mega Web дуже сподобається автолюбителям. Він розповідає про історію становлення та розвиток автомобільної індустрії Японії. На багатьох моделях навіть можна покататися.

Побувавши в Токіо, обов’язково відвідайте один з найбільших парків світу – Діснейленд. Від зміни декорацій голова йде обертом: африканські джунглі змінюються бальним залом, що вмить перетворюється на космічний корабель.
Зараз в ньому мешкає понад 400 видів тварин. Вагон монорельсової дороги провезе по території зоопарку та заощадить трохи часу для огляду вольєрів.

Храм Сенсо-Дзі – найстаріший діючий буддистський храм Японії, що з’явився в VII столітті. Паломників зустрічають ворота грому, які охороняють два божества: Грім і Вітер. За воротами починається торгова вулиця з сувенірними крамничками. Закінчується вона двоповерховими воротами, де в скарбниці зберігаються стародавні релігійні книги. Сам храмовий комплекс включає 5 пагод і центральний зал зі статуеткою божества милосердя Каннон. Увечері, коли включена підсвітка, ця архітектурна пам’ятка Токіо постає в казковому вигляді.

Підберемо кращі тури для Вас.
Забронювати тур онлайн - легко! Просто залиште заявку і наш менеджер підбере оптимальний маршрут за найкращою ціною!
Надіслати запит