Різдво в Парижі

Різдво в Парижі

Столиця Франції зачарує вас в будь-який час року, але особливо гарна вона взимку. Опинившись у Парижі на зимові свята, ви просто закохаєтеся в яскраву атмосферу щастя, свята і чаклунства, витаючу в цей час в повітрі!

В першу чергу варто відвідати паризькі ярмарки: Montmartre, Place de la Republique, Place des Abbesses, Gare Saint Lazare, Place de la Bourse.

Популярною різдвяною розвагою є ковзанки, оформлені святковими вогнями, над якими ллється весела музика і щирий сміх гостей, вони є просто відмінним джерелом гарного настрою.

Коли ви перебуваєте в зимовому Парижі, одне з найбільш дивовижних вражень – різдвяні ілюмінації. Париж перед зимовими святами прикрашається міріадами вогнів і світлових інсталяцій, які щороку постають перед вдячною публікою в новому стилі і тематиці.

Під час усього різдвяного сезону в Парижі проходять Вертепи, причому в кожному храмі вони мають свій власний унікальний стиль і сюжет: сучасні постановки, традиційні і виконані в стилі бароко, зображують різні біблійні сцени Різдва, а деякі церкви роблять цілі інсталяції з різних сцен і стендів.

Під час прогулянок по французькій столиці обов’язково відвідайте кабаре Мулен Руж, Опера Бастилія і знаменитий паризький цирк. Найпопулярніші цирки під час зимових канікул: Cirque Pinder, Cirque National Alexis Gruss і Cirque du Soleil.

Крім титулу культурної столиці, Париж також є визнаним законодавцем мод. Відомий він також і своїм неймовірним зимовим шопінгом, який не залишає байдужим жодного справжнього шопоголіка. Просто неможливо не побалувати себе покупками під час зимових канікул – кращі в світі парфуми і косметика, одяг та аксесуари від відомих модельєрів, оригінальні подарунки і сувеніри зроблять шопінг яскравим і цікавим. До речі, варто пам’ятати, що до зимових свят у Парижі проходять спеціальні розпродажі, під час яких можна відмінно заощадити завдяки досить значним знижкам. Кращі місця для покупок у Парижі: Le Bon Marche, Galeries Lafayette, Printemps.

Підберемо кращі тури для Вас.
Забронювати тур онлайн - легко! Просто залиште заявку і наш менеджер підбере оптимальний маршрут за найкращою ціною!
Надіслати запит